pyrvi
Pekka 2012

www.haavisto2012.fi

www.vihreatyrittajat.fi

Monet yrittäjät ovat puoluekannastaan tai sitoutumattomuudestaan riippumatta lähteneet tukemaan Pekka Haavistoa presidentinvaalien 2012 toisella kierroksella.

Lue eri alojen yrittäjien tukiviestejä Pekka Haavistolle:

Alla on satunnaisesti arvottuja
tukiviestejä, joita yrittäjät ovat lähettäneet.
Lataa tämä sivu uudestaan, jos haluat nähdä lisää viestejä!

" Yrittäjänä äänestän Pekka Haavistoa presidentiksi 2012, koska haluan että Suomi on rohkea ja ennakkoluuloton esikuva muulle maailmalle."

Rile Norberg
Ullakko -tuotteet
Elokuvia ja Vanhoja Pitsejä


" Äänestän Pekka Haavistoa, koska Suomessa, jota johtaa presidenttinä Pekka Haavisto, on hyvä toimia yrittäjänä. Haavistolla on myös yrittäjäkokemusta muiden ansioidensa ohella. Tärkeintä on kuitenkin hänen mm. rauhanvälitystehtävissä koeteltu roolinsa sillanrakentajana -myös yrittäjät tarvitsevat presidentiltä rohkeutta nähdä erilaiset ajatukset rikkautena ja vahvuutena, sekä kykyä avata uudenlaisia yhteyksiä kansainvälisesti uusiin ilmansuuntiin. Avoimessa ja liberaalissa Suomessa erilaiset yrityksetkin menestyvät."

Simo J. Kr. Ruottinen
Veganissimo
vegaaniset ravintola- ja cateringpalvelut


" Yrittäjänä äänestän Pekka Haavistoa presidentiksi 2012, koska hän edustaa sellaisia arvoja, joita tarvitaan niin Suomessa kuin maailmallakin juuri nyt. Ja kuten hyvä johtaja yrityksessä pystyy luomaan innovatiivisen ja innostuneen tekemisen meiningin, uskon että pystyisi Pekka tekemään koko Suomen mittakaavassa. Upea kampanja on siitä jo konkreettinen osoitus!"

Hanna Salo
Muoto Design
Visuaaliset suunnittelupalvelut


" Yrittäjänä äänestän Pekka Haavistoa presidentiksi 2012"

Harri Karvinen
Nem-Booking Oy
Esiintyvien taiteilijoiden välitys


" Yrittäjänä äänestän Pekka Haavistoa presidentiksi 2012, koska hän on itse käytännön kautta kouliintunut yrittäjä. Jos "presidentti on työ", silloin Haaviston ansioluettelo on ylivoimainen presidenttikisassa."

Mikael Storsjö
Office House
Toimistohotelli


" Yrittäjänä äänestän Pekka Haavistoa presidentiksi 2012, koska Pekka ajaa näistä kahdesta ehdokkaasta paremmin Suomen kansantaloudelle tärkeiden työllistäjien eli meidän pienyrittäjien asioita. Kilpaileva ehdokkaan takana on elinkeinoelämän isot ja hyväosaiset, joiden intressit poikkeavat pienyrittäjien vastaavista melkoisesti."

Minna Järvenpää
Laatulukko Oy


" Yrittäjänä äänestän Pekka Haavistoa presidentiksi vuodesta 2012 lähtien. Vastustan ydinvoimaa, haluan että kestävän kehityksen eettinen ja ekologinen ulottuvuus otetaan paremmin huomioon, jotta koko luomakunta voi hyvin. Luomakunnan pahoinvointi johtuu ihmisen ahneudesta. Jokainen meistä voi tehdä asian suhteen hyviä tekoja."

Taina Kulusjärvi- Touray
Arvon tiimi


" Yrittäjinä äänestämme Pekka Haavistoa presidentiksi 2012, koska hän on aidosti uuden ympäristöystävällisen ja eettisen talouden kannalla ja ymmärtää myös pienyrittäjiä itsekin sellaisena toimineena."

Marja Nuora ja Erkki Pöytäniemi
Kurmakka - Organic Food Oy
Luomutuotteiden vienti, luomualan asiantunijapalvelut


Hae lisää viestejä!